Gość Krystian Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jak to zdjąć ten paseczek cienki ? Boli to bardzo jak się go coraz mocniej napina aby zszedł . Oto fotka na której widać o co mi chodzi. To po środku . Bo chcem żeby ta skóra tak normalnie chodziła, bo do końca nie mogę jej zdjąć. Odpiszcie http://i43.tinypic.com/110wwu9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Musisz ustalić z urologiem czy konieczne jest przedłużenie wędzidełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a inaczej nie mogę tego ?? np. uciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tak, to jest dokladnie uciecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czyli mogę uciąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 no co Ty??!! Zadnego ucinania to tylko lekarz na zabiegu chirurgicznym moze to przeciac bo sam jak przetniesz to zrobisz sobie krzywde nie wyglupiaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi