Gość Pawel Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam, wczoraj o godzinie 16 mialem przeprowadzony zabieg obrzezania. Penis zaczal bardzo krwawic, dramatycznie spuchl, zrobil sie siny i bardzo mnie boli. Nie moge przez to spac, dlatego pisze o tej godzinie :( Pomocy! Nie mam jak pojechc do tego lekarza co mnie operowal bo sa swieta. Moglbym dopiero za 2 dni, ale nie wiem czy wytrzymam tyle czasu. Krew ciagle wyplywa ze szwow. Mysle ze moze to byc przez to ze bralem antybiotyk jakies pare tygodni temu. CO MAM ROBIC!? Jechac do szpitala zeby cos mi podali i zeby mi przeszlo? Bardzo sie boje.. :( Licze na szybka odpowiedz bo jest naprawde zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witaj! Obrzęk jest normalnym objawem po tego typu operacjach. Niepokoić może natomiast nadmierne krwawienie. Zdecydowanie powinieneś się wybrać na izbę przyjęć do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi