Gość Tomi231 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Na pewno mam zylaki powozka nasiennego z lewej strony i od pewnego czasu wydaje mi sie ze lewe jadro jest inaczej polozone niz prawe. Nie majac zylakow takie ulozenie jest sprawa normalna? Szkodliwa jest taka zmiana dla zdrowia jezeli lewe jadro (zylaki) jest inaczej ulozone niz prawe? O czym swiadczy mozliwosc skrecenia jadra, ale nie wystepuja objawy - czasami drentwieje mi lewa noga, ale w malym stopniu i nie wiem czy to jest zwiazane z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dok Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 może być to związane z żylakami ale czy już jesteś po zabiegu czy przed?? jężeli po to może początki polineuropatii obwodowej bedącej przyczyną np. cukrzycy idź do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi