Gość maciej Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mam 11 lat a mój penis jak leży ma 5,5 a jak stoi to 7cm.czy to normalne wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 w tym wieku tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eryk Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ze swojego doświadczenia powiem, że trochę mniejszy od mojego. Ja mając 11 lat, mój penis miał wymiary podczas wzwodu 10 cm, a w trakcie spoczynku 7 cm. Aktualnie mam 13 lat i podczas wzwodu ma 15 cm, a w trakcie spoczynku 10 cm. Uważam, że raczej nie powinieneś się martwić, każdy dojrzewa inaczej. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 mam 11,5 lat a zaczynam dojrzewać i sie trohe boje bo nie chce mieć małęgo przez całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dok Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 zupełnie normalne:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jeśli penis nie zacznie powiększać się do 15-16 r życia, należy zgłosić się do endokrynologa. (na pewno nie przed 14 r.życia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mój penis podczas spoczynku ma 5cm a kiedy *stoi* 8 cm nie martwię się tym bo mam dopiero 11 kat *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi