Gość Karolina Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam Mam taki problem, miałam przez ponad miesiąc problemy z wypróżnianiem, robiłam tzw *bobki*.. lekarz przepisał mi lek na zmiękczanie stolca i co prawda pomogło, ale zaczęłam wydalać taki bardzo cienki, paskowaty kał. Podejrzewałam że mam hemoroidy, gdy włożyłam palec do odbytu wyczułam wielki guz. To nie był taki mały jak inni opisują wielkości groszku itd tylko taki naprawde duży. Boje się ze może zatkać mi odbyt i nie będę mogłą się wypróżnić, czy może tak się stać? Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sambor Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ile masz lat? po pierwsze wykonaj podstawowe badania krwi, morfologia i ob, test na krew utajona. To może być polip lub rak jelita grubego. Także potraktuj to naprawde powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 mam 20 lat dopiero :( czy to mozliwe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dodam że nie leci mi krew z odbytu ani żaden śluz ani nic takiego. Dzisiaj już normalnie udało mi się wypróżnić, kał normalnych rozmiarów, tylko właśnie taki jakby łaciaty więc zrobie te badania co mi Pan podpowiedział. A i mam takie wrażenie jakby mnie ciągle tak jakby tyłek/miednica bolała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sambor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wiek raczej wyklucza sprawy nowotworowe, jednakże polecałbym wykonanie badań o których napisałem wyżej. Jeśli wyjdą prawidłowo a dolegliwości nie ustaną warto byłoby pokazać się również ginekologowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Hemoroidy czyli inaczej żylaki odbytu. Mi np. pomogły czopki. ps. Czy owy guz jest widoczny? Czy tylko wyczuwalny gdy włożysz palec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wyczuwalny tylko gdy włoże palec.. dodam że jeszcze mam jakby za bardzo ściśnięty zwieracz odbytu, ciągle w napięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zmartwiona Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Mam ten sam problem! Karolina co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ona Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Czy ktoś może powiedzieć co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ona.... Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Czy ktoś wie co autorka posta miała? Mam to samo jednak będąc u proktologa nic nie wyczuł. Mam 24 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aq Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi