Gość Paweł Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dzień dobry. 18 stycznia bierzącego roku miałem opercaję przepukliny pępkowej. Była mała, ale za to miałem ją kilka lat. Chciałem sięgnąć po poradę, kiedy mogę rozpocząć treningi siatkówki? Niedawno zacząłem robić pompki i czasem czuję lekkie *promieniowanie* do dolnych części brzucha. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witaj! Decyzję o tym, kiedy możesz wrócić do treningów powinien podjąć lekarz. Wszystko zależy od tego jak przebiega proces gojenia się rany. Niepokojącym może być fakt, że podczas ćwiczeń odczuwasz ból w okolicy operowanego miejsca, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi