Gość Wojciech Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam. Choruję na szczelinę odbytu. Mam zaplanowany zabieg na koniec kwietnia (sfinkterotomię). Za dwa dni mogę mieć wstrzyknięty botoks. Pytanie brzmi... czy chirurg wykonujący zabieg sfinkterotomii po miesiącu czasu od wstrzyknięcia botoksu zdecyduje się operować? Czy jest to bezpieczne? (opieram się na założeniu, że botoks nie ułatwi mi załatwiania się w ciągu miesiąca od podania, a jeżeli nawet ułatwi... to potraktuje to bardziej jako środek doraźny aby w miarę normalnie funkcjonować). Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi