Gość Przemek Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Mam problem!! i najgorsze myśli. czuje jakieś guzki pod pachą. wiem że mogą to być powiekszone węzły chłonne ale najgorsze jest żę czuję coś od pewnego czasu w okolicach lewego sutka. taki tepy bol. Mam 18scie lat i jestem z Poznania do kogo mam sie zgłosić najpierw? pewnie rejestracja , dostanie sie do lekarza onkologa to dość czasowa sprawa? proszę o pomoc jak ktos cos wie na ten temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Na początek najlepiej udać się do lekarza rodzinnego. Pod pachą powiększone guzki to pewnie węzły chłonne, które występują w pakietach. Tępy ból może być związany z dojrzewaniem, jednak powinien sprawdzić to lekarz i ewentualnie przepisać leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi