Gość palisada89 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Otoz mam odzwiernik zoladka slabo kurczliwy,niewielka przepukline przelyku wtedy(gastro z przed 2lat)no i pewno zepsuta zastawke kretniczo katnicza-stad i pewno moj problem.a mianowicie chodzi oto czy moge z tym popsutym odzwiernikem pracowac przy zywnosci?czy nie wydostaja sie bakterie z wewnatrz?juz nie chodzi nawet o te zapachy ,gazy tylko o bakterie.wiem ze chyba to ie te miejsce ale glupio tak tylko z tym do lekarza.prosze o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Myślę, że odźwiernik nie jest przeciwwskazaniem do pracy przy żywności, przeciwwskazaniem sa np. bakterie czy jakies pasożyty w kale, choroby wirusowe itp. Poza tym, musisz wyrobić sobie książeczkę sanepidu aby móc pracować przy żywności, lekarz medycyny pracy sam okresli czy wolno Ci pracować czy nie, ale wydaje mi się, że to nie jest przeciwwskazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi