Gość Mateusz Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Witam, mój problem wygląda następująco: prawie rok temu(kwiecien) miałem wypadek i złamałem kosc promieniowa lewej ręki z przemieszczeniem, miałem drut zespalający i w listopadzie mi go sciągneli od tego czasu na tej ręce ale obok miejsca złamania(2 kosc promieniowa) koniec kosci obok nadgarstka mi wystaje i boli przy zginaniu, oczywiscie mam juz umówione spotkanie u lekarza ale jestem ciekawy o co chodzi? dodam jesze ze mam 2 zdjęcia rtg jedno zrobione wczoraj i jedno z maja, widac na nich jak lewa kosc promieniowa jest blizej kosci nadgarstka niz na zdjeciu z maja z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franio Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi