Gość Kamil Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam Przez 4 dni czułem ból na jądrze.Raczej było to nawrócenie starego zapalenia które miałem rok temu.Leczyłem się lekami FURAGINUM i POLOPIRYNA. Teraz po znacznym ustapieniu bólu na jadrze pojawiły sie pewne nie równości blisko najądrza.W dotyku czuć jakby guzki o małej średnicy.Miałem też operację na przepukline pachwinową. Mam 14 lat.Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witaj! W sytuacji pojawienia się wyczuwalnych zmian na jądrach powinieneś udać się na wizytę do urologa dziecięcego. Potrzebna jest diagnostyka pochodzenia zmian. Nie warto zwlekać z wizytą u lekarza ze względu na fakt, że w przeszłości występowały dolegliwości ze strony układu płciowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 czy może być to nowotwór??Jakie jest prawdopodobieństwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi