Gość krystyna Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam,w 2009 roku przeszlam operacje kregoslupa(dyskopatia) i wszystko bylo jak narazie dobrze ,az ok 2 mies temu zaczelam dostawac niesamowitych boli w okol.piersiowego odcinka (dretwienie lewej dloni oraz czasami stopy,uczucie pieczenia i klucia w okol. mostkaz promienioeaniem na lewy bark)bol ten jest w wiekszosci nie do zniesienia i rowniez co jakis czas powoduje on cos w rodzaju na poziomie odc. piersiowego usztywnienie .prosze o porade ,gdyz nie ukrywam jestem dosc przerazona ta sytuacja.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja też mam podobny problem do ciebie. Ja sie mecze z tym bolem prawie rok. Mi doskwiera odcinek piersiowy kregosupa i czasami mi szyja sztywnieje. Przeszłem kilka rehabilitacji i nadal boli. Leki mi mie pomagaja.Już nie wiem jak to leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi