Gość ANNA Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam, od 2 lat mam około nadgarstka prawej ręki guza małego, lecz wydaje mi się, że rośnie, lecz nie boli, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alex Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 A gdzie sie znajduje, od strony wewnetrznej czy zewnetrznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANNA Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 od strony wewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam, mam pytanie , mam nie bolącego guza koło nadgarstka od strony wewnętrznej, czy ktoś wie co to może być ? lub miał coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ok? Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Prosze udac sie do lekarza i bedzie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 ja miałam kiedyś guzek w okolicy nadgarstka po wewnetrznej stronie byl miekki i szpiczasty, nie bolał ale jak go lekko nacisnelam przeszedl mnie delikatny prąd. Poszłam do lekarza, okazalo sie ze wylal mi sie plyn stawowy i musialam chodzic na lasery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi