Gość Patryk Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam. Mam problem mianowicie kika godzin temu odczułem bicie nerki prawej, takie bicia serca serca tylko, że w nerce nie wiem co mi dolega, szukałem po niecie i nie znalazłem, bicie to jest bardzo odczuwalne, nie boli ale czuje jak bije. prosił bym o w miare szybką odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sandra Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 mam to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kris Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Babie Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jak to cała pulsuję - nerki, tarczyca, serce, głowa, czasami poszczególne mięśnie np. w nogach. Lekarze nawet nie słuchają. Jak się czegoś dowiesz, daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ivo Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ja tez opre sie o biurko to aż podskakuję tak mi nerki pulsuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi