Gość JJ Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam, Dzisiaj wyczułem guzek pod skórą czoła. Znajduję się on tuż nad brwią. Jest twardy i po dłuższym badaniu odczuwam lekki ból. Dodam, że nigdzie się nie uderzyłem. Czy to może być coś poważniejszego jak rak? Czy wymaga bardzo pilnej interwencji chirurgicznej, ponieważ planuję wyjazd i nie wiem co z tym zrobić.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jania Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Skoro boli to lepiej skonsultowac sie z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jania Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Czy juz po konsultacji lekarskiej* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Na razie obserwuję, ponieważ jest w niewielkim stopniu przesuwalny pod skórą,więc mam nadzieję że to nic złego.Jeśli nie zniknię to pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jania Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Zapytanie z mej strony padło,ponieważ u mnie też pojawiły się guzki. A z takim czymś , specjalnie nie chciałam iść do lekarza. Stosuję nacierania spirytusem salicylowym i zauważyłam ,że trochę pomniejszyły się.Dziękuję za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jotnet Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 JJ i jak byłaś z tym u lekarza? Guzek znikł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi