Gość Aerow Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam od paru dni zauważyłem , że moje lewe jądro jest położone trochę niżej od prawego , nieraz np. dziś rano gdy wstawałem także zaczęło mnie boleć , nie jest to ból mocy lecz odczuwalny , ani nie jest to ból stały . Moje jądra są w podobnej wielkości , może lewe jest troszeczkę większe od prawego . Mam 16 lat prawie 17 . Czy jest konieczność pójścia do specjalisty ? Czy jest to coś groźnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Powinieneś pójść do urologa, ponieważ sam ból świadczy o tym, źe coś jest nie tak i że coś się dzieje. Nie powinieneś tego lekceważyć, lepiej to skonsultowac z lekarzem, moze usg wykaze cos co trzeba leczyc. lepiej idz do lekarza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi