Gość Kamil Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam na moim lewym jadrze w głowie jadra przyrośniety jest taki malutki woreczek z 1 cm moze ma czy to torbiel nasienna jak dotkne do delikatnie pobolewa mnie jadro ta mała narośl jest elastyczna i miękka i w środku raczej nic nie ma tzn zadnego plynu jest całkiem płasa w dotyku jest przyrośnieta w głowie jadra , jak jest to torbiel nasienna jak ją sie usuwa gdzie jest nacięcie robione i jak duze i czym to jest usuwane z jadra ? po jakim czasie mogłbym wrocić do uprawiania sportu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz 17 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam. Mam 17 lat i od roku obserwuje maly twardy guzek o srednicy ok 0,3 mm przy najadrzu. Moge go delikatnie odciagnac. Czuje delikatny bol. W mojej spermie pojawiaja sie takze male galaretowate grudki i sperma ma zapach podobny do chloru. Jadro jest gladkie i elastyczne . Czy to moze byc rak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi