Gość Hanna Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Mam 50 lat. Od zawsze boały mnie kości, popularny paluch koślawy. Natomiast dopiero od niedawna w miejscu stawu (nasady palucha z kością ) z głową kości śródstopia pojawia się bolący, zaczerwieniony guz - jakby ropień. Bardzo bolący, zdaje się byćwypełniony wewnątrz płynem. Proszę mi powiedzieć co to może być i do lekarza jakiej specjalności powinnam sięzgłosić- czy to problem kości/ okostnej czy po prostu skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 To pewnie problem skórny powstały w wyniku mechanicznego ucisku na zniekształcony staw. Najlepiej udać się z tym do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi