Gość Klaudia Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Od dłuższego czasu zaobserwowałam na szyi mały niewyczuwalny bolący przy dotyku guzek. Pokazałam dr rodzinnemu i nawet nie wyczuła go i powiedziała, że nic mi nie jest. W tej chwili guzek jest większy odrazu go wyczówam ale boli bardzo przy lekkim dotknięciu. Jest on umiejscowiony z tyłu na karku prawie na kręgosłupie. Przesuwa się lekko. niestety gdy przychodzę po pracy po siedzeniu przy kompie strasznie pulsuje to miejsce i boli. Boje się nawet zakładać spinki na włosy bo już tak się uraziłam. Do tego miejsce skórne nie jest zmienione nic nie widać. Co to może być? Gdzie mam się udać do jakiego lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość melanż Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 skoro jest nie wyczuwalny to skad wiesz ze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi