Gość Jurek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam! Kilka lat temu zostałem poddany zabiegowi stulejki.Obecnie mam 30lat. Oczywiście wszystko do tej pory działało bez jakiegokolwiek problemu. Ale od kilku miesięcy regularnie po odbytym stosunku z ukochaną zawsze w tym samym miejscu(przynajmniej tak mi się wydaje) pojawia się na napletku niewielkie płytkie, pęknięcie,( długość kilka mm) które powoduje szczypanie. Dosyć szybko się goi i znika jakby nigdy nic, a po kolejnym stosunku się znów pojawia.Nigdy wcześniej się nie pojawiało. Zastanawiam się co może być przyczyną?? Bardzo proszę o poradę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Jest już temat gdzie wyjaśnione jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jurek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Niestety nigdzie wcześniej tego nie mogę znaleść, może Kamilu coś naprowadzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi