Gość adam Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mam 26lat, od jakiegos czasu oddaje mocz co 3-4godz nie za duze ilosci. Podczas wytrysku moj organizm produkuje malo nasienia. Wystrzal jest bardzo slaby a zeby wylecialo wsyztsko musze spinac miesnie na sam koniec. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Masz pewnie problem z kręgosłupem w odcinku lędźwiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Czy z wiekiem wytrysk nasienia jest słabszy, i nie tak obfity jak dawniej ? Mam 48 lat, i od jakiegoś już czasu zauważyłem te dziwne objawy, z popędem seksualnym jest wszystko ok, a nawet lepiej. Muszę nadmienić że z oddawaniem moczu nie mam problemu. Czy muszę się tym przejmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxxxxxx Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Panowie jak jest z Tym kręgosłupem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi