Gość Karolina Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam, od roku mam problem z piersią. Żaden ginekolog nie był mi w stanie pomóc a więc skierowano mnie do chirurga. Na mojej brodawce pojawiły sie rany z których cieknie ropa żadne maści suszenie ani smarowanie fioletem nie pomogło przy tym pierś straszliwie swędzi i tych ran jest coraz więcej. Czasami znikają na jeden dzień a potem znowu to samo od początku bardzo proszę o poradę pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kita Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Tak sie zastanawiam, może trzeba wziąść wymaz na posiew bakteriologiczny, może to zakażenie bakteria ........idz do mądrego lekarza chirurga nawet chirurga onkologa........mam nadzieje że on Ci pomoże....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paula Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 i co to było? mam ten sam problem od 4 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi