Gość Andrzej Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dzień dobry mam 17 lat i problem z moim penisem otóż gdy jest w stanie spoczynku wszystko jest ok jednak gdy znajduje się w stanie wzwodu skóra nie chce sama zejść mogę ją sam ściągnąć ale gdy ją ściągne i puszcze skóra zama zwija się za żołędzia i tam zostaje po zdjęci skóry i zciąganiu ją w dół w pewnym miejscu czuję ból spowodowane jest to tym iż mój żołądź ciągnięty jest w dół natomiast skóra wygłąda następująco: zaraz za żołędziem jest normalna gróba na pewnym odciknu po czym jest znaczne zwęrzenie dodam iż miałem w młodości stulejkę podobno została ona wyleczona naciągam skórę pod prysznicem i nie wiem czy mam się skonsultować z urologiem czy to po prostu samo ustąpi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Masz to samo co ją czyli, za krótkie wędzidełko i bez ingerencji urologa się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati17_skate Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ja mialem niestety to samo tez mam 17 lat i jestem 13dni po operacji krotkiego wedzidelka. Dwa tygodnie temu zablokowal mi sie ten hmm... napletek. wiec tata zadzwonil na pogotowie. ratownicy powiedzieli ze to zalupek i wymaga to natychmiastowej operacji. Wiec nie zwlekaj i pod skalpel kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi