Gość kasiulekmaj Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Taki sam problem występował u męża. Tylko często chodził i nie zawsze udawało mi się zrobić. Mocz tak jakby się zatrzymywał. Do tego stopnia, że odczuwał ból jak oddawał mocz. Urolog kazał kupić prostaceum i po nim jest widoczna poprawa. Co prawda problem nie minol ale mniej jest rajdów do toalety i nie ma przy tym bólu. Za wcześnie aby mówić o wyleczeniu. Ale wszystko jest na dobrej drodze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam Mam dość nietypowy problem ale nie wiem czy mam sie czym przejmować i prosze was o rade :) Nie mam problemu z oddawaniem moczu tylko może z checią pozbycia sie jego ze tak nazwe czasami jest wszystko okej a czasami poprostu chce mi sie sikać ide do wc i wysikam maks 50-70 ml co raczej nie jest normalne. Dodam iż nie przejmuje sie tym zbytnio ponieważ w nocy raczej jest wszystko okej oczywiscie zdarzy mi sie iść siusiu w nocy ale to tylko sporadycznie czyli tak jak kazdemu jak wypije litre wody przed poduszką to wiadomo ze sie chce *p Nie mówie tutaj już o alkoholu bo to jest porazka po piwach wiecej wysikuje niz tego pije a sikam co 10 maks 20 minut na jedno piwo srednio 2 razy w toalecie. Na codzien tez jest niewesolo i juz z tego słyne ze wychodze do ubikacji 2x czesciej niz inni. mam 21 lat czy powinienem sie martwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jehuda Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja bym na twoim miejscu chlopie pogadal z urologiem, skoro chce Ci sie szczac tak czesto. Sam widzisz, ze alkohol Ci nie sluzy wiec skoncz z zalewaniem sie a opinia kumpli sie nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam, od paru tygodni mam problem z częstym oddawaniem moczu. Najczęściej podczas pracy (8-16). Kupiłem w aptece Furaginę, brałem ją wg. wskazań zamieszczonych na ulotce ale problem nie minął. Jeśli chodzi o jakieś czynniki zew. to ostatnio zacząłem używać antyperspirantu Ziaja Bloker. Czy ten dezodorant może mieć jakiś wpływ w kwestii mojego problemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 u mojego mężczyzny było to bardzo wstydliwe. często budził się w nocy i szedł do toalety i chyba go bolało bo w końcu udał się do urologa - niestety była to taka wstydliwa sprawa że nie chciał się podzielić tym ze mną. ale lekarz przepisał mu Prostaceum i jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi