Gość Kondii Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam, Mam lat 14 [ rocznikowo 15 ] od września 2010 roku pojawiły mi się w górnej części brzucha twarde, wypukłe brodawki, wszyscy mi mówią, że to okres dojrzewania i w ogóle, ale mi się wydaję że to coś innego. Nie jestem gruby bo na 163 cm ważę 52 kg. Próbowałem stosować parę diet i ćwiczeń aerobowych ale brzuch się zmiejszał a piersi zostawały takie jakie są, próbowałem też pas *Vibromax* ale bez skutków. Szczerze mówiąc wstydzę się piersi bo zbliżają się wakacje a chiałbym już tych piersi nie mieć. Proszę o pomoc i doradzeniu gdzie mam się skierować bądź jak się ich pozbyć. [Żeby uniknąć zbednego spamu proszę o wypowiedzi osób, które to miały i oczywiście o porady lekarzy-churugów]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sory anonim Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 w górnej częsci brzucha?ja takie coś z grubienie miałem w sutkach a nie na brzucha niemam pojecia co to ale pewnie jakieś dojrzewanie hormonalne! ja byłem jakos rok temu u lekarza z tymi cyckami i powiedział ze dojrzewam hormonalnie i wspomniał coś o gruczołach.a mama mi mówiła ze to przez to ze mam może więcej hormonów zeńskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sory anonim Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ale jeżeli masz to na brzuchu to moj kolega mial tez takie jakby coś miał 3 sutki jeden drugi a ten trzeci pod lewym 2 3 cm niewem coto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi