Gość Konrad Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Przed chwilą zauważyłem, że przy naciskaniu sutka, wydziela się z niego biały płyn. Po chwili z drugim sutkiem zaczęło dziać się to samo. Możliwe, że przyczyną tej dolegliwości jest okres dojrzewania płciowego? Mam 17 lat, miałem już problem z nabrzmiałymi i bolącymi piersiami, jednak po jakimś czasie objaw ten zniknął sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Konrad, musisz iśc do lekarza nie wiem czy nie trzeba będzie robić USG sutka, bo wydzielina z sutka może wskazywac na stan zapalny sutka. Musisz pójść do lekarza, żeby zobaczył Twoja klatkę piersiową, zobaczył tą wydzielinę i ocenił co to może być. jeśli czujesz, że Twoje piersi sa nabrzmiałe albo bolące to tym bardziej nie powinienes tego bagatelizować. Musisz udac się do lekarza, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi