Gość HONORATA Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam. Nie długo skończę 21 lat....Dwa dni temu bardzo bolały mnie piersi ale lewa pierś trochę bardziej. Jednak wczoraj wyczułam guzek w lewej piersi (jest wyczuwalny przy dotyku palcami), w tym miejscu bardzo boli, Pierwszy raz mam taki guzek i bardzo się boję....jutro mam dostać okres. Jednak nigdy wcześniej nic takiego mi sie nie zdarzało. Nigdy nie było żadnego guzka. Mieszkam obecnie w Anglii, byłam dziś w Ośrodku Zdrowia ale niestety na wizytę u lekarza w tym kraju trzeba czekać dwa tygodnie. Więc tym bardziej proszę o pomoc. Nie wiem co mam robić i co myśleć. Proszę o pomoc... Z góry dziękuję i oczekuję szybkiej odpowiedzi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 zrób szybko prywatnie badanie usg. Doświadczony radiolog będzie wiedział co to jest (być może cię uspokoi) i powie ci co dalej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 zdecydowanie musisz isc na tą wizyte nawet za 2 tygodnie ale koniecznie musisz isc. Pewnie to jakis torbiel czy coś, co mozna rozgonić lekami, ale musisz zbadać pierś, zrobić usg piersi i sutka, każde zgrubienie czy guzek w piersi moze byc niebezpieczny. Nie sciskaj go nie sciskaj piersi i czekaj na wizyte, ginekolog musi dokladnie zbadac Twoje piersi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HONORATA Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dziękuję bardzo za radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota plock Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 jestem taka ja wy tez czekam na odpowiedz nie moge spac mam dwoch chlopcow kocham ich z tego co czytalam mam to samo zjawia sie i potem dobrze co to jest* dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HONORATA Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Witam ponownie.... Po kilku dniach ( kiedy pisałam) kulka zniknęła, ale od 5 dni mam tem sam problem. Przy dotyku kulki strasznie bolą, jedna jest po lewej stronie ( od strony ręki) a drugi pod piersią. Ja bardzo dużo pracuję rękoma i czy to możliwe by wychodzily takie bolesne kulki przez przerobienie mięśni albo coś podobnego? Martwie się bardzo i proszę o odpowiedź. Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi