Gość ALEKSANDRA:) Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam mam tylko jedno pytanie ile trwać może taki zabieg jakim jest laparoskopia jajników mam stwierdzone PCO wiem jeszcze że mam mieć też sprawdzoną drożność jajników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 2 tygodnie temu miałam laparoskopię jajników zabieg trwał około 40min, nie ma się czego obawiać i niepotrzebnie stresować, z zabiegu wróciłam o 12 w południe a o 20 już wstawałam.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Axa Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dobrze mi to czytac, bo włąśnie dziś się dowiedziałam,że zaleca się u mnie tę operację i póki co jestem przerażona,ale nie mam wyjścia,bo już chcę mieć dziecko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi