Gość MATI Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam mam pytanie: bylem u dermatologa i powiedzial ze mam prawdopodobnie grzybice... przepisal mi triderm ale to nic nie dalo... ciagnie sie to 2 miesiace... zaczerwienienie ktore nie chce zniknac z zoledzia i napletka 3 miesiace przed tym zaczerwienieniem kochalem sie z dziewczyna z oralem i mam pytanie: czy to mozliwe ze dopiero po 3 miesiacach od tego razu pojawila sie grzybica z jej winy ? czy mogla mi przez usta przekazac jakas bakterie ktore sie dopiero tak pozno uaktywnila ? uzywalem prezerwatywe i czy to moze byc jakas alergia ale dopiero ukazala sie po 3 miesiacach ? Moze to byc wina jakiejs bakterii w moczu ? Dbam o higiene osobista czekam na odp : ) z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATI Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dodam ze zaczerwienienie bardzo mocno pojawia sie w czasie gdy krew dociera do czlonka, ale po jej odplywie prawie cale zaczerwienienie znika... wiec co moze byc tego przyczyna ? Bardzo prosilbym o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATI Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 zaczerwienienie wystepuje rowniez na zoledziu, tam gdzie nachodzi napletek. Zaczerwienienie jest rowniez przy ujsciu cewki moczowej. Napletek schodzi normalnie z zoledzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 umm co do tego tridermu to z tego co sie doczytalem nie powinno go sie stosowac w *okolicach penisa* wiec wnioskuje ze tym bardziej na samym penisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi