Gość Daniel Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 18 lat. Mam białe chrostki pod żołędziem, które nie bolą mnie, ale wpływaja na wygląd. Jest to dla mnie dyskomfort. Niedługo mam badania na rezerwy do wojska i chciałbym z tym coś do tego czasu zrobić. Czy sa jakieś maście, tabletki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 moj penis z dolu zoledzia jest fioletowy i i sa na nim malutkie krostki pomocy co to moze byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andzej Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 i dodam jeszcze ze jest tez leciutko spuchniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi