Gość Przemek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Od 1,5 roku na środku czoła mam dość dużego guza, który jest pozostałością po ropnej kroście którą nie potrzebnie próbowałem wycisnąć, byłem w tej sprawie u lekarza rodzinnego, który przepisał mi maść i antybiotyk, ale nie zmniejszyło to rozmiarów tego guza. Ze względów estetycznych chciałbym go usunąć, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemek Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam!mój brat miał podobny problem najlepiej udać się do gabinetu medycyny estetycznej na konsultacje z dermatologiem on napewno doradzi co w takiej sytuacji zrobic. Brat miał zabieg chirurgiczny bo przez wyciskanie utworzyl się pod skórą czyrak którego trzeba wyciac wraz z torebka , nie jest to nic groznego a zabieg jest krotki . założa szwy i po sprawie - blizna malutka. Jest możliwośc pozbycia sie tego czyraka laserem ale w jego przypadku był zbyt glkeboko... Jesli jest to czyrak to nie ma powodow do niepokoju! Nie jestem lekarzem ale moze cos ci pomoze. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi