Gość Arek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam mam taki problem po wytrysku wydaje mi sie że chce mi się sikać. Jak by w cewce coś było mocz czy coś. Bardzo proszę odopowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jehuda Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 To normalka, ze chce sie lac po wytrysku. Organizm oczyszcza w ten sposob drogi moczowe z pozostalych tam plemnikow i resztek spermy. Nie nalezy wstrzymywac sie z oddaniem moczu tylko trza walic do lazienki i zalatwic sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jehuda Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Oczywiście po seksie analnym mocniej się chce oddawać mocz niż po waginalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam mam taki problem po wytrysku wydaje mi się że chce mi się sikać, czuję parcie ale nie mogę oddać moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Taki odruch dość często występuje po wytrysku, ale nie powinien być zbyt nasilony. Jeśli stanowi to dla Pana problem radzę w tej sprawie udać się na konsultacje do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 czesto mam problem z oddaniem moczu chce mi sie sikac ale cos wstrzymuje to prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek, lat 22 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 witam, często tak mam że w trakcie stosunku mam wrażenie, że nie do końca się wysikałem przez co orgazm jest słabszy bądź szybciej dochodzę. Problem pojawia się również przed gdy chce opróżnić pęcherz, ale mam wrażenie że jeszcze coś zostało. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi