Gość bartek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam nie mam pojecia co to moze byc moja zona zauwazyla to gdzies 5 dni temu ze na piersi ma zyle zgrubiona lecaca do samego sutka o dlugosci 7 cm prosze o odp dziekuje z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Może to być wynikiem utrudnionego odpływu krwi z tej żyły. Czy występują inne dolegliwości? Najlepiej udać się do lekarza i pokazać mu jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 witam, mam na imie kasia mam 20 lat... mam delikatne żyly na piersiach wspólzylam tydzien temu bez zabezpieczenia,czy to mozliwe ze moge byc w ciazy od tego te zyly prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Raczej nie ma to nic wspólnego z ciążą. Prawdopodobnie to taki wygląd Twoich piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam mam 16 lat i od jakiegoś czasu zauważyłam na piersiach czerwono-fioletowe żyłki. nic mnie nie boli. Co moze byćprzyczyną?? prosze o pomoc. z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi