Gość niewyspany Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam 3 tygodnie temu miałem ropowicze ostre zapalenie wyrostka robaczkowego (wyszedłem ze szpitala po 6 dniach), dzisiaj rano byłem na szczepioce powiedziałem lekarzowi że jestem po operacji, odpowiedział że mineło dostatecznie dużo czasu, ale wieczorem zaczęło mnie boleć rana w miejscu w którym był wyrostek nie mogę spać bo czuje dziwne uczucie dyskomfortu i stwardnienia tego miejsca. CO mam robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noema Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jeżeli okolica cięcia jest zaczerwieniona i obrzeknięta może oznaczać to stan zapalny, Lecznie antybiotykami. Proszę zgłosić się do poradni chirurgicznej jeżeli w/w objawy występują, nalezy także zwróc uwagę czy temperatura ciała jest podwyższczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi