Gość Piotr Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Przez długi okres czasu masturbowałem się (wytrysk bez problemu). Podczas kochania się z kobietą mam problem z wytryskiem. Bardzo długo utrzymuje się wzwód, ale nie osiągam satysfakcji. W ostatnim czasie zauważam, że jestem bliższy osiągnięcia wytrysku. Nadal jednak nie czuje takiej satysfakcji jak podczas masturbacji, a bodźce podczas stosunku są zbyt delikatne, aby doprowadzić do wytrysku. Zaprzestałem masturbacji. Czy problem zniknie, czy można jakoś przyśpieszyć wywołanie wytrysku ? Co mogę zrobić żeby pozbyć się problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Podnoszę pytanie do góry. Samo zaprzestanie masturbacji rozwiąże po jakimś czasie problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Umyj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ar. Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 *Karol* dlaczego czytałeś do końca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi