Gość Paweł Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam nazywam się Paweł mam 17 lat i mam chyba mały problem. To tak przy kąpieli mogę normalnie naciągnąć skórę ale przy zwodzie już nie do końca co mam zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcel Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Podejrzewam, że mam stulejke niepełną gdyż w stanie spoczynku bez problemu ściągam napletek ale podczas erekcji już nie i gdy ściągam, to mam wrażenie, że napletek jest zrosniety za żołędzią tylko z jednej strony z lewej, a z drugiej schodzi bez problemu daleko za żołądz. Czy to można jakoś samemu wycwiczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam, mam 16 lat i chciałbym się dowiedzieć czy to, że mój napletek nie chce zejść jest jakimś problem w tym wieku ? I udać się leczeniu czy poczekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi