Gość Robert Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mam 16 lat i krótszą o 2 cm kość ramienną prawą.Jest ona również osłabiona. w tej kości jest również wstawiona ,,sztuczna kość* z masy ceramicznej Kurund, ponieważ miałem torbiel( zabieg z 2002 r) następnie miałem ją przedłużaną o 6,5 cm 3 lata temu. Pod koniec przedłużania zostałem zakażony gronkowcem i do tej pory nie mogę go usunąć. Prawdopodobnie bakterie gronkowca znajdują się w tej masie ceramicznej. Co mam zrobić aby wzmocnić rękę i doprowadzić ją do tej samej długości co drugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tez Aneta Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam. Slyszalam,ze najlepszy szpital w leczeniu gronkowca jest w Piekarach Slaskich,a ord. jest wspanialy DR Pan Szlachta.Rowniez szpital w Otwocku.Podobno na gronkowca jest dobry Propolis.Mozna kupic w aptece.NIE jest drogi.Nie wiem na ile pomoglam.ale podzielilam sie informacja,Zycze zdrowia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi