Gość Aga Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 witam.jestem miesiac po operacji mam19 lat wycinano mi gróczołowłókniaka, miałam zniczulenie miejscowe ogólnie wszystko czułam. teraz blizna mi sie rozchodzi i w miejscu wyciecia nie mam całkowitego czucia i mam guzka wielkości jajka gęsiego. czy ktos może mi powiedzeić co mam dalej zrobić ? pomóżcie!:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klaudiazab90 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dziewczyny, pamiętajcie o tym, że przy wszystkich tego typu schorzeniach bardzo ważną sprawą jest dobrze dobrany stanik! Jestem po zabiegu wycięcia guzka na piersi i lekarz polecił mi stanik pooperacyjny YajLee (linia medyczna). Jest bezszwowy i bardzo dobrze trzyma biust, jeśli komuś się przyda - ja gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwet Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Ja również mam gruczolakowłókniak i rośnie .marker powyżej normy 31 a mamografia ok.Piszecie tu kobietki o operacjach a ja sama nie wiem co robić bo onkolog twierdzi że tych łagodnych zmian się nie usuwa no i jestem zdezorientowana.Proszę o radę co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GAGA Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Cześć Dziewczyny, ja mam 2 gruczolakowłókniaki, jeden rozmiar 50/16 mm drugi 30/10mm. Mam 41 lat. Muszę podjąć decyzję czy usuwać i rozmyślam od tygodnia co zrobić. Czytam fora i większość z Was pisze, że usuwało nawet mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sabina Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Do Gagi: napisz do mnie na meila, co postanowiłaś. Ja mam gruczolakowłokniaka 8 cm na 4 cm. mega. Też mam 41 lat sabina.kowalska@vip.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi