Gość Kamila Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ostatnio po prawej stronie na czubku nosa pojawił mi się jakby pryszcz tyle że ani nie czerwony ani nie da się wydusić. Jest miękki, nie przemieszcza się. Kiedy mój nos robi się czerwony ten *pryszcz* albo * narośl * jest biały. Co to może być i jak mogę się tego pozbyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wanda Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miałam podobny malutki biały guzek (narośl). Nie pomagały różne maści. Otrzymałam od dermatologa skierowanie do chirurga. Chirurg w znieczuleniu wyczyścił. Okazał się nim *prosak*. Malutka ranka czybko się zagoiła i nie ma sladu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi