Gość Mateusz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam. Mam 27 lat i od 6 borykam się z *centralną protruzją jądra miażdżystego na poziomie L4/L5*. Stosowałem różne metody dzięki którym z czasem dolegliwości bólowe się zmniejszały. Najbardziej pomogła mi akupunktura energetyczna. Było dobrze przez ok 10 miesięcy. Było dobrze do tego stopnia, że zapomniałem o urazie i niestety zacząłem przeróżne ćwiczenia fizyczne, które niestety spowodowały nawrót dolegliwości. Tym razem akupunktura jedynie złagodziła ból, który towarzyszy mi prawie codziennie. Jednakże czytając i słuchając opinii innych ludzi widzę, że moje dolegliwości to *pikuś*. Nie zwijam się z bólu, mogę chodzić, a mrowienie w udzie czuję bardzo rzadko. Jednakże chciałbym ponownie móc zapomnieć o bólu i żyć w miarę aktywnie. Dlatego też rozważam poddanie się operacji. Proszę o opinię nt nukleoplastyki - z tego co wiem jest to najnowsza metoda z dużym odsetkiem zadowolonych pacjentów. Czy ktoś z Was na własnej skórze przekonał się jak jest naprawdę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacjent Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Prosze zapoznac sie z opiniami na temat nukleoplastyki . Forum **Uwaga Nukleoplastyka** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam, nigdzie nie mogę znaleźć wątku nt nukleoplastyki - mogę prosić o link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Czy są tu osoby, które poddały się nukleoplastyce? Mam 24lata i rozważam zabieg. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi