Gość Edyta Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mam problem z którym nie umiem sobie poradzić. Od 2 dni mam silny ból prawym w udzie od pachwiny do kolana, Nie jest to ból pourazowy. Ból nasila się podczas wykonywania ruchów tą nogą, mam problem ze wstaniem z kanapy lub chodzeniem, nie mogę podnieść nogi nawet na niewielka wysokość od podłogi. stosowałam maści rozgrzewające, ale pomagają na krótko. proszę o radę co mogło byc przyczyną takiego bólu i co powinnam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stas Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 mam bole kregoslupa i prawej pachwiny az do kolana i przeszkadzaja mi one wcodziennym zyciu po przejsciu ok 300metrow czuje sie jakbym przebiegl maraton prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi