Gość Marcin Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam Mam 17 lat i mam pewien problem. Podczas ściągnięcia napletka w czasie spoczynku wszystko jest idealnie oprócz jednego. Uciska mi napletek żołędzia *jakby go dusił* Proszę o Pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrado Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 probuj to rozciagac podczas kapieli, jak nic nie pomoze zglos sie do chirurga na operacje stulejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A po jakim czasie mogę zobaczyć efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi