Gość Kamil z Łodzi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam mam na imię Kamil i mam 13 lat. Jakieś cztery dni temu pojawiła się u mnie krew i to duże ilości przy wytrysku, najpierw myślałem, że naderwałem wędzidełko. Co może być przyczyną ? A i proszę bez komentarzy typu *13 lat i się masturbuje*, ponieważ lekarz zalecił masturbacje, do wytrysku, abym nie miał później problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mam to samo, tylko mam 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi