Gość Sebastian Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam ! Mam 17 lat. Do 10 roku życia dbałem o higienę penisa . Potem przestałem aż do wieku 15 lat .. potem się tym zainteresowałem ale nadal nie mogę myć penisa bo bardzo boli. Mam kilka problemów . Proszę o radę co to może być i do jakiego lekarza się ewentualnie udać lub jakie badania wykonać . Problemy : - penis okropnie śmierdzi ( coś w podobie ryby) - na penisie są czerwone plamki , a przy wylocie ( tu gdzie mocz wylatuje ) jest czerwone .. - penis przy dotknięciu bardzo boli - obwódka żołędzia jest taka jakby fioletowa - sperma ma kolor jasno zółty - nie wiem czy to źle na mój wiek ale penis w zwodzie ma 12cm - masturbacja u mnie trwa może minutę i jest wytrysk - powierzchnia żołędzia jest szorstka I chyba tyle . Z góry dziękuję bardzo za pomoc i czekam na jakieś rady , wskazówki i diagnostykę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastian Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 pomoże ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Powinieneś jak najszybciej pójść do lekarza, gdyż objawy jakie opisujesz świadczą o infekcji bakteryjnej lub grzybiczej. Jedyną drogą wyleczenia będzie terapia farmakologiczna przeciwbakteryjna lub przeciwgrzybicza, albo to i to. Jak najszybciej do lekarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PanRada Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 przepraszam że się wtrącę - ale co wy macie z tymi *Zwodami* :D zwodzi Was penis ? :P w WZWODZIE ! amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lol Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 lol - aleś teraz doj**ał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi