Gość Michał Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam. Mam 18 lat. Zdiagnozowano u mnie piasek w nerkach. Miałem rozpuszczać Fitolizynę i pić, gdyż piasek powodował infekcje. Miałem problemy z sikaniem. Podczas oddawania moczu ból jest tylko na początku, podczas parcia, potem już jest dobrze. Ostatnio koleżanka mamy poleciła chińskie ziółka Shilintong, zażywałem tabsy i pomagało, moglem swobodnie sikać. Dziś podczas kąpieli zauważyłem zgrubienie żyły nad lewym jądrem. Jądro mnie nie boli. Co robić? Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Czesc, mam 19 lat. Mam podobny przypadek tylko zgrubienie wystepuje u mnie nad prawym jadrem, to znaczy jest pogrubiona zyla podwrozka nasiennego, bylem u urologa i stwierdzil ze to jakis ZAKRZEP, przepisal mi lekarstwa, po braniu tych tabletek bol znikl, lecz jakis tydzien temu znow sie pojawily te same bole, co robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zyła wrociła do normalnego stanu? Wiesz, ja na jesień miałem przypadek że ziarenko piaseczku dostało się do jądra i powodowało taki lekki tępy ból, ale nie wyczuwałem żadnego zgrubienia żyły, nie mam pewności czy to ten sam przypadek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi