Gość Damian Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam. Miałem dwukrotnie wykonywany zabieg wycięcia torbieli włosowej. Około 3 tyg temu powstało ujście, z którego lekarz wyciągnął mi włos i wszystko się zagoiło. Powtórka miała miejsce dziś(lecz w innym miejscu), ponowny zabieg nie jest konieczny, gdyż nie ma przetok, ale zastanawiamy się razem z lekarzem nad jakąś trwalszą depilacją okolic, bo po ciągłym goleniu maszynką zarost zrobił się potworny, ale nie wiem jaka metoda będzie najbezpieczniejsza(obszar blizny itp) Słyszałem o zabiegach wykonywanych laserem, ale wolałbym jakąś alternatywę(tańszą) Czy ktokolwiek jest w stanie coś doradzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam, Mam Identyczny problem...Mógłby ktoś mądrzejszy dodać poradę na powyższy problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi