Gość Kasia Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam.Mój syn ma prawdopodobnie żylaki w odbycie.19 Stycznia jade z nim na badania,które potwierdzą bądź zaprzeczą podejrzenie.Chciała bym się dowiedzieć na początek jak wygląda takie badanie u małych dzieci(mój syn ma 2.5latka),oraz jeżeli okazało się,że ten żylak jednak jest i trzeba go usunąć to w jaki sposób wygląda ten zabieg i czy jest jakies znieczulenie przy tym.Proszę o poradę,ponieważ jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie wiem co czeka mnie i mojego syna a bardzo się boję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi