Gość Robert Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witam, dziś zauważyłem, że mam z tyłu głowy *małą górkę* która przy dotknięciu trochę boli. Zrobiłem zdjęcie na którym pokazuje palcem dokładnie tam gdzie znajduje się to miejsce http://imageshack.us/photo/my-images/577/20120101213209.jpg/ To coś jest małe i wyczuwam to tylko z jednej strony głowy. Gdy ruszam głową do końca w prawo lub w lewo to czuć bardzo delikatny ból, ale jak dotknę to miejsce to czuć ból bardziej, ale nie jest to nic strasznego. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Nie wiem dlaczego, ale tej gulki już nie ma, albo jest bardzo słabo wyczuwalna w dotyku. W każdym razie już nie ma żadnego bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi