Gość krzysiek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam , mam juz chyba taką obsesje ktora zaczeła sie okolo 3 moze 4 laty temu kiedy zauwazylem kropki na moich pieprzykach lecz po paru miesiacach gryzienia sie z tym udalem sie do lekarza onkologa ktory rozwial moje wątpliwosci ale mam nową ucieche na posladku mam pewną gradke ktora zaczela brozowiec jest twarda jasną brązowa znajuje się obok niej roztęp jest jakby owalna ale czasami gdy ją sprawdzam daje jak by ciern na ten rozsep i robi sie dziwny ksztalt jest lekko wypokla ma OKOLO 6 MNM wstyd mi juz chodzic do tego lekarza bo kiedys nekalem go dosc czaseto ale ona jest inna niz reszta moich piepszykow bo jest twarda czy to moze byc czerniak ???? ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 dodam ze mam 28lat zadko sie opalam i mam duzo pieprzykow moz eto jaki wlokniak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi