Gość ewa Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam Dzisiaj byłam na mamografi i dostałam taki opis,prosiła bym o opinie czy czy jest wszystko ok. cytuje: -W obu inwolucyjnych resztkowy,mocniej,posmowato wysycony zwłaszczawg.zewnętrznych kwadratach ,miąższ o cechach dysplazji włóknistej .Zmian ogniskawych i mikrozwapnień nie stwierdza sie. pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evita Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam, wydaje mi sie ze jest to zwłoknienie miazszu piersi, w sumie to zalezy ile masz lat.Najlepiej bedzie jak z wynikiem udasz sie do lekarza gineologa czy nawet rodzinnego........mysle ze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewela Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam , mam dokładnie taki sam wynik. Ewa byłaś z tym wynikiem u lekarza ?, co powiedział ?. Z góry dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi